Természetes építőanyagok az egészséges lakóklímáért, és környezetünk megóvásáért.

Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 509-0803

Rólunk

Természetes építőanyagok az egészséges lakóklímáért, és környezetünk megóvásáért.

Szenvedélyünk az egészséges építés. Csak és kizárólag olyan környezetbarát termékeket használunk és forgalmazunk melyek mind egészségünkre, mind pedig környezetünkre ártalmatlanok. Ezen anyagok teljes mértékben megfelelnek a mai kor legmagasabb elvárásainak is és lehetséges választ adnak a jelenlegi rendkívül környezetterhelő építőipar fejlesztésének.

Természetes építőanyagaink egyaránt használhatóak újépítésnél és felújításnál is, kisebb családi házas építkezésektől a több ezer négyzetméteres irodaházakig és az egészséges levegőjű óvodákig széles körű alkalmazási lehetőséget kínálnak. Ezen építőanyagok, olyan tradícionális építőanyagok, mint például a fa, kender, szalma, vályog, mész, melyekkel az emberiségnek több évszázados tapasztalata van, így bátran állíthatjuk hogy kiállták már az idő próbáját. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, alkalmazásuk egyszerűbb és gyorsabb, technikai tudásuk még magasabb lett.

Magyrországon csak nálunk

Magyarországon elsőként és jelenleg egyedüliként kínálunk épületbiológiai tanácsadást, mely hozzásegíti ügyfeleinket egy egészségesebb és fenntarthatóbb otthon, munkahely kialakításában. Bemutatótermünkben élőben is megtekinthetőek természetes hőszigeteléseink, vakolataink, dekoratív felületképző anyagaink és a legújabb ökoépítészeti megoldások is.

Nagy tapasztalat

Több mint 13 éves nemzetközi szakmai tapasztalatunkkal és szaktanácsadással állunk ügyfeleink és partnereink segítségére, hogy a jövőben minél több környezetbarát épület épülhessen hazánkban is. Folyamatosan szervezünk olyan szakmai rendezvényeket, ahol a természetes építőanyagokkal történő építés finomságait mind elméleti mind gyakorlati síkon megosztjuk a résztvevőkkel.

Képzések és szakmaiság

Gyakorlati képzéseinkről a www.korepitok.hu oldalon tájékozódhat. Emelett fontosnak tartjuk a hazai szakmai szervezetekkel történő szoros együttműködést, így tagjai vagyunk a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének a HuGBC-nek, a Környezettudatos Építők Szervezetének és a MAKÉSZ- NAK is ( Magyar Környezettudatos és Szerelt Technológiás Vállalatok Szövetségének is)

Nézd meg bemutatkozó filmünket

Az építőipar ma az egyik legkörnyezetterhelőbb iparág, és az otthonainkba beépített építőanyagok egészségünkre is ártalmasak lehetnek.

Komoly egészségügyi kockázatot jelent az, hogy milyen házban élünk. Milyen építőanyagokkal vesszük körül magunkat. Hiszen életünk több mint 90%-át töltjük zárt terekben. Éppen ezért olyan fontos, a megfelelő építőanyagok kiválasztása. Ismerd meg a környezetbarát természetes megoldásainkat!

A NATURICA GROUP Kft. hazánkban elsőként kínál épületbiológiai tanácsadást. Több, mint 15 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk természetes építőanyagok gyártásában és forgalmazásában.

Ezalatt folyamatos kutatásokkal újabb és újabb ökoépítészeti megoldásokat fejlesztettünk ki és valósítottunk meg, így mára már több száz építkezésen használták fel természetes építőanyagainkat Németországban, Ausztriában, Szlovákiában és Magyarországon. Mi üzemeltetjük Magyarország legnagyobb ilyen jellegű termékkínálatát biztosító webáruházát. A BIOKAY márkanév alatt csak olyan építőanyagokat találsz, amik mind egészségünkre, mind pedig környezetünkre ártalmatlanok. Győződj meg róla Te is.